Uniek bij Baby Spa Piuravida is de kleinschalige setting waarin je baby heerlijk kan ontspannen (floaten) in een speciale baby privé jacuzzi. Zelf kijk je toe hoe je kindje hier een moment heerlijk vrij kan bewegen. Het is niet alleen een hele fijne ervaring voor je baby, maar helpt ook mee bij de ontwikkeling van je kind. Een sessie in de baby spa kan daarnaast ook verlichting bieden bij verschillende aandoeningen. 

Lees meer over Floaten & Hydrotherapie bij Piuravida 

Floaten - hydrotherapie - baby spa

BabyMassage en Yoga- shantala massage

De babymassage is een verwenmoment voor zowel ouder(s) als baby. Onder begeleiding van een gecertificeerde docent Shantala babymassage zul je zelf je kindje masseren. De Shantala babymassage is een massage vorm uit India, die daar onderdeel is van de dagelijkse verzorging en die van generatie op generatie overgedragen wordt. Hoewel nog niet zo bekend in de Westerse wereld, neemt deze massagevorm snel toe in populariteit.

Lees meer over Babymassage bij Piuravida

Om alle botten en spieren van je baby te stimuleren, versoepelen en te versterken, adviseren wij om meerdere sessies af te nemen voor het behalen van goede resultaten. De meeste gezinnen bezoeken onze Piuravida vestigingen wekelijks of elke twee weken. Wil je ook vaker komen? Neem dan een rittenkaart. Hiermee krijg je korting op de sessies.