Piuravida Ouddorp

Piuravida Ouddorp is de eerste Baby Spa op Goeree-Overflakkee en omstreken en sinds kort ook uitgebreid met een wellness ruimte voor volwassenen.

Ik ben Cindy en ben moeder van twee jongens en een meisje. We hebben met alle drie de kinderen de eerste maanden veel opstart problemen gehad waaronder veel huilen, overstrekken, reflux, krampjes, eczeem, KA en ga zo maar door. We zijn met de jongste naar een Baby Spa geweest en vanaf het moment dat ze in het water lag een glimlach van oor tot oor. Ze spartelde volop en had het heel erg naar haar zin. Erna een massage waar ze volledig tot rust kwam en na de sessie viel ze in een diepe slaap.

Vanaf dat moment wilde ik een Baby Spa gaan openen. Hoe mooi is het om deze ervaring aan andere baby's en ouders mee te kunnen geven.

Even een momentje voor jou alleen samen met je kindje. Hoe fijn is dat!

Ik werkte voorheen bij een opleidingsinstituut voor AED en reanimatie lessen, BHV trainingen, (Kinder) EHBO cursussen etc. Naast het lesgeven werkte ik daar ook achter de schermen. Naast de Baby Spa ben ik ook eigenaar van Bodyprint Nederland waar ik 3D beelden maak (o.a. van het menselijk lichaam) en deze met een 3D printer print.

Voor de Baby Spa Piuravida Ouddorp heb ik een opleiding Docent Shantala Babymassage en Yoga gevolgd bij één van de vier opleiders die door het VSD (Vakgroep Shantala Docenten) landelijk erkend is. Dit is een mooie aanvulling, aangezien ik vroeger ook (sport)massage heb gegeven.

Ik kreeg zovaak de opmerking dat de papa's en mama's ook wel in 'bad' willen zitten en dat de sfeer zo heerlijk is. Vandaar dat we nu ook een wellness ruimte voor volwassenen hebben gerealiseerd. Een kopie van de Baby Spa, maar dan voor volwassenen. Een heerlijke ruimte met een sauna, stoomcabine, jacuzzi en een relax gedeelte.

Tevens heb ik ook de opleiding zwangerschapsmassage gevolgd, zodat we binnekort ook zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages aan kunnen gaan bieden. 

Faciliteiten Piuravida Ouddorp:

- Borstvoedingsruimte

Adres:

Piuravida Ouddorp

Hofdijksweg 20

3253 KB Ouddorp

Kvk: 80825087