Heb je nog vragen? Wellicht wordt je vraag hieronder, in de meest gestelde vragen, al beantwoord. Mocht je vraag er toch niet tussen staan, dan kun je het contact formulier invullen en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vanaf en tot welke leeftijd kan mijn baby bij Piuravida terecht?

Vanaf 14 dagen is je baby welkom in de Piuravida vestigingen mits het naveltje geheeld is. Aangezien onze baden diep zijn, kunnen de baby's tot 9 maanden door 'floaten' (Prematuur kindjes kunnen vaak nog na 9 maanden bij ons terecht). Daarna vinden ze vaak de nekdrijfring vervelend en/of kunnen ze in het bad gaan staan. Daarom hebben we voor kindjes vanaf  9 maanden een andere speciale drijfring die niet om het nekje gaat, zodat ook zij nog de babyspa's van Piuravida kunnen bezoeken. Deze drijfringen kunnen tot 24 maanden gebruikt worden.

Wat neem je mee?

Je hoeft niet veel mee te nemen naar de Spa, aangezien wij al voor het onderstaande zorgen:

  • Een zachte (warme) badcape

  • Een zwemluier
  • Een veilige nekdrijfring
  • Een leuk badspeeltje
  • Voldoende handdoeken
  • Heerlijke massageolie
  • Een kopje koffie of thee

Het enige wat jij mee hoeft te nemen is:

  • Voldoende voeding voor je baby

  • Schone kleertjes of een pyjama voor na de sessie
  • Luiers en billendoekjes

Wanneer kan ik het beste mijn baby voeden?

Aangezien het floaten behoorlijk intensief is voor je baby, adviseren we 15-30 min. voor de sessie je baby (extra) gevoed te hebben. Het is eventueel mogelijk om iets eerder voor de sessie te komen, zodat je je baby nog kunt voeden. Ook hebben we bij sommige vestigingen een speciale ruimte ingericht voor de mama's die borstvoeding geven. Uiteraard kan je tijdens de sessie je kindje ook nog bijvoeden mocht dat nodig zijn. Zorg er in ieder geval voor dat de baby niet hongerig aan de sessie begint. 

Hoeveel personen mogen er mee naar de sessie?

Naast je baby, mogen er maximaal 2 personen (vanaf 16 jaar) mee naar de sessie. Dit aantal hanteren we zodat jij/jullie en je kindje optimaal in alle rust kunnen genieten van de sessie. Wil je toch graag met meerdere personen en/of kinderen komen? Dat kan, echter is dit alleen bij het VIP arrangement (privé sessie) mogelijk. 

Vaccinaties en koorts

We raden een babymassage af als je baby net een vaccinatie of koorts heeft gehad. Zorg dat er minimaal 3 dagen tussen de vaccinatie en je bezoek aan Piuravida zit, ter voorkoming dat je kindje koorts krijgt of ziek wordt van de vaccinaties. 

Ook als je baby griep(koorts) of diaree heeft, raden we je aan om de sessie uit te stellen. Bij alleen verkoudheidsklachten (loopneus) is je baby wel welkom.  

Annuleren van de sessie of te laat komen

Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. We verzetten je afspraak dan naar een andere dag. We geven geen geld retour of keren het uit in een cadeau-/tegoedbon. Indien je binnen 24 uur annuleert of niet aanwezig bent bij je afspraak (zonder afmelding) dan zijn wij genoodzaakt om alle kosten in rekening te brengen., aangezien we al dan al onnodige kosten hebben gemaakt (denk aan het vullen en het gereserveerd houden van het badje, personeelskosten etc.)

Kom je meer dan 5 minuten te laat, wordt deze tijd in mindering gebracht op de sessie. Dit om de sessie van anderen niet te verstoren.  

Welke Corona maatregelen hebben jullie getroffen?

Op onze speciale corona pagina, kan je de door ons genomen maatregelen terug lezen, zodat we je bezoek aan Piuravida zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Mogen we foto's en/of video's maken?

Uiteraard mag je dit speciale moment vastleggen met foto's en/of video's. Echter vragen we wel begrip op de privacy van onze medewerkers en andere bezoekers en deze niet op de foto's en video's vast te leggen.

Houdt er rekening mee dat de sessie voor ontspanning en hechting is en dat baby's het vaak niet prettig vinden als de camara continue op hun is gericht. 

Mocht je de foto's en video's op social media plaatsen, dan zouden we het enorm waarderen dat je ons hierin tagt.

Veel gestelde vragen